Дестинации

Ова е пример како треба да изгледа еден СПА центар!

Спа но во вистинската смисла на зоборот – „Great Barrier Reef“. Фасцинантниот комплекс се наоѓа во Австралија и навистина е одлично место каде човек буквално може да се препороди. Резортот е сместен на самиот брег и заобиколен од раскошна бујна вегетација. Каде и да погледнете има што да се види. Комплексот е далеку од цивилизацијата што е уште еден голем плус за мество каде човек може да си го обезбеди душевниот мир и телесна релаксација максимално.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар