man fashion

Ова се трендовите од модните писти! Ќе го видиме ова на улица?

Кристално јасно е дека модата се повторува, се навраќа на некогашните трендови. И за оваа сезона пролет-лето ќе се навратиме неколку децении наназад.

Боите се светли, впечатливи … розови, портокалови, сини, бели парчиња облека. Но, кога станува збор за креацијата искрено се прашувам дали некој маж би се облекол вака и би прошетал по улиците. Дали дизајнерите започнаа битка во која ќе докажат кој пооткачени креации ќе направи, а заборавија на практичноста?

Погледнете како прошетаа моделите по модните писти:

Напиши коментар