ШоуБиз

Ова сигурно болело :)

Пејачката Кеша повторно ги шокираше своите фанови, и тоа со нова тетоважа која се наоѓа на внатрешноста од долната усна. И тоа со многу “интересен” текст.

По скандалот кој излезе пред некое време, со сликата која излезе на која таа уринирала во јавноста, овој пат таа нé шокираше со својата нова тетоважа, како и со местото кое го избрала за тетоважата.

Фотографијата со тетоважата “Suck it”  таа ја објавила на својот профил на Твитер. Наскоро ќе дознаеме што сакала да каже со тоа.

Напиши коментар