ШоуБиз

Ова сигурно не сте го знаеле за Џенифер Анистон

Иако секојдневно ја има по таблидите со секакви приказни и пикантерии од нејзиниот приватен живот, сепак Џенифер Анистон има со што да не изненади.

На само 11 годишна возраст, Анистон ја имала честа да го види своето дело во изложбениот простор на Метрополитен Музејот.

Во средно школо била третирана како кловн.

Пред да биде актерка работела во продавница за телефони, била разнесувач со велосипед и работела во ресторан.

Со Бред Бит се запознале со заказан состанок на слепо.

Напиши коментар