ШоуБиз

Ова слатко дете денес го заведе пола свет

Кога бил мал бил сладок, а денес е маж кој успешно ги заведува сите жени, па и мажи.

Ако не го препознавте ова на сликата е Рики Мартин. Кога се појави тој направи вистински бум, ги заведе сите жени со својот секси танц. Но, пред некоја година Рики призна дека е хомосексуалец, па скрши многу женски срца. Денес тој е во геј врска и има две близначиња кои ги доби од сурогат мајка.

1 Коментар

Напиши коментар