ШоуБиз

Овој „ангел“ знае да биде ѓаволест :)

Моделот на „Victoria’s Secret“ Candice Swanepoel го покажа и своето ѓаволско лице за јунскиот број на списанието „Vogue“ за јапонскиот пазар.

Додека на насловната страница изгледа доста нормално и вообичаено во интересен Gucci фустан, во едиторијалот на списанието таа едноставно полудува. На една слика носи неонски хеланки, на една слика прави балончиња, пуши цигара, позира со ајкула, со сладолед и уште неколку занимливи фотки.

Што би рекле вие? Која Candice ви е позабавна? Таа што сите ја знаеме како „ангел“ или оваа новата, „ѓаволестата“? 🙂

Одвојте неколку секунди и погледнте го овој невообичаен едиторијал со фотографии:

Напиши коментар