ШоуБиз

Овој пат се надмина и себе си! Гага по танга и бела маичка на сцена

Секогаш е контроверзна, ја имаме видено во фустани од живо месо, во чипка и латекс… а овој пат Гага на еден од своите концерти се појави во невообичаен стајлинг за неа.

Таа се појави во мрежасти хулахопки, црни чизми, танга и обична бела памучна маичка.

Се однесуваше нормално, како да е облечена во нормален фустан без да внимава како застанува. Фотографите имаа полна капа работа, а сите магазини го разбудија светот со насловна на која се гледаше голиот задник на Гага.

Напиши коментар