ШоуБиз

Падна договорот помеѓу Том и Кејти

Само две недели по поднесувањето на документите за развод, тие успеаа да се договорат. Двете страни се задоволени, изјавија адвокатите на Кејти и Том.

Според договорот Кејти е законски старател на Сури, но Том ќе може да ја види кога ќе посака.

Околу имотот и богатството деталите не се откриени, но адвокатите изјавија дека се е решено.

Кејти и Том изјавиле дека сакаат да останат добри пријатели, како би си помогнале еден на друг да бидат добри родители. Пред се тие мора да останат во близок контакт заради иднината на Сури.

Напиши коментар