ШоуБиз

Пак ја соблекоа Kate Moss…

Како во приватниот живот, така и во кариерата, Kate Moss имаше бројни подеми и падови. Но, она што е сигурно е дека таа секогаш успеваше некако да се извлече од калта, а модната индустрија навистина ја обожава и сеуште ја држи на тронот. За насловната страница на едно списание, стилистите повторно успеале да ја соблечат…

Иако се ближи до 40-тата година, Moss е сѐ посигурна во себе. Познатиот 38-годишен модел овој пат позирал гол за едно машко списание. Носела специјална креација на покојниот Alexander McQueen, но покрај нејзините голи гради, нормално е дека облеката е во втор план, зарем не е така?

Напиши коментар