ШоуБиз

Пак зад решетки – Линдзи Лохан удри пешак

Линдзи Лохан е позната како девојката која има голем проблем со законот, можеби повеќето ја познаваат како таква отколку како актерка.

Само што јавноста помисли дека Линдзи Лохан се промени, и започна да живее нормален живот се случи проблем и таа се најде повторно зад решетките.

На една улица во Њујорк Линдзи чукнала пешак, и наместо да застане таа продолжила бегајќи од местото на несреќата. Тоа е потврдено и од очевидците и од полицијата.

Следуваат уште неколку месеци поминати во затвор.

Напиши коментар