Дестинации

Palawan, Филипини – за оние кои знаат вистински да уживаат !!!

Насловот, потекнува од правилото, дека на овој остров е забрането сé освен уживање…

Станува збор за најголемиот остров на Филипините, кој се наоѓа во Јужното Кинеско море…

Инаку, овој остров, се наоѓа на престижното тринаесетто место, како еден од најубавите острови во светот. Изборот е не случајно и заслужно добиен, поради особената тишина, прекрасните предели, неверојатната игра на природата и чистината…

На овој остров, сé функционира во служба на Вашите сетила… Ова е местото каде што ќе ги спакувате куферите на грижите, а ќе им кажете добредојте на новите животни мудрости…

Самата релаксирачка енергија ќе Ве насочи кон нив…

Напиши коментар