ШоуБиз

Pamela Anderson – пијана и напалена :)

Pamela Anderson била на вечера во еден ресторан во Лос Анџелес и таму почестила двајца од своите пријатели со танц во скут.

Поранешната „спасувачка на плажата“ е забележана како пие вино со група пријатели во ресторанот „Боа“ во Западен Холивуд. По една здравица, Anderson станала и почнала да игра околу еден од присутните пријатели, а по кратко време му седнала и во скут, па таму ги покажала своите заводнички способности.

Потоа, зела друг пријател за рака, го одвела до средината на ресторанот и таму пред очите на сите пристуни гости покажала уште еднаш како секси знае да танцува. Несомнено, атмосферата била прилично жешка.

Напиши коментар