ШоуБиз

Памела има нешто да ви покаже…

Ја нема подолго време активна, па медиумите како да ја подзаборавија. Таа се појави одеднаш и си го постигна саканото. Медиумите веднаш почнаа да ја споделуваат нејзината фотографија, која таа самата си ја постави на својот профил на Твитер.

Не е познато дали оваа фотографија е направена сега или во минатото, таа под неа напишала дека и е само една од омилените.

Оваа фотографија настанала за време на летувањето на Пами во Сен Тропе.

Па и не е така лоша 🙂

Напиши коментар