Sweet Home

Паметен кревет … сам се мести !!!

Доколку наутро „немате сила“ ниту време за местење на креветот овој производ е вистински погодок за Вас.

Произведувачот на мебел OHEA  од Шпанија го претставија првиот автомизиран кревет на светот кој сам се мести !!! овој паметен кревет е опремен со механизам кој автоматски ги завршува сите работи кои Вие треба да ги направите.

За само 50 секунди овој футуристички кревет ги активира своите механизми … и никогаш не го мрзи да го направи тоа по Ваша наредба.

Паметниот кревет има два режима на работа – автоматски и мануаелен. Доколку е ставен на автоматски мод три секунди по Вашето станување креветот си ја врши својата работа…дур да трепнете тој веќе си се наместил

Идеален за мрзливите утра …

Напиши коментар