Мода

Памучни фустанчиња – идеална облека за овие температури

Екстремно високата температура е веќе со денови присутна. За да ги издржиме овие горештини ни треба пријатна гардероба која ќе ни овозможи практичност. Затоа набавете си памучно фустанче, долго, кратко, тесно , широко по ваш избор.

Ова се најдобрите 15 летни фустани од Манго, одберете си нешто за себе:

Напиши коментар