ШоуБиз

Парис Хилтон конечно го направи она што долго се очекуваше

Откако се појави нејзиното домашно видео, цел свет дозна дека таа нема големи гради. Многумина и се потсмеваа токму поради тоа дека таа нема со што да се пофали. На Парис тоа толку и сметаше што започна да носи маички со натписот „Јас немам гради„, а сега конечно се реши на чекорот кој сите го очекуваа.

Парис се појави на една манифестација во Њујорк и со бујното деколте ги привлече погледите кон себе. Во прилог ви нудиме и една фотографија со која може да ја направите разликата:

Напиши коментар