Мода

Пастелно и нежно од H&M

H&M не престана да нé воодушевува. Ова е само дел од најновата колекција која е изработена од природни материјали во пастелни бои. Нагласок се става на романтиката, која е типична женственост.

Горните делови се необично сечени, се користат чипкани детали кои се главна карактеристика на оваа колекција.

Напиши коментар