man fashion

Патики инспирирани од „мрежата“ од Keds

Неспорно е дека интернет е составен дел од нашиот живот, но дека ќе биде инспирација во светот на модата? Еве погледнете ја оваа колекција машки пролетни патики и видете од каде ја позајмил идеата дизајнерот

 

Напиши коментар