man fashion

Патики кои се претвараат во папучи

Променливото време во есен често не става во мисла дали е подобро да облечеме патики или папучи. За да не се двоумиме повеќе, практичните германски дизајнери размислија за нас и ни го најдоа решението.

Погледнете ги овие патики кои се претвараат во папучи, а потоа повторно во патики. Совршен изум. Само еден патент и работата е завршена. Браво!

Напиши коментар