ШоуБиз

Пенелопе повторно трудна?

Една убава вест се шири со брзина на светлината. Сите шпански медиуми пишуваат дека Пенелопе Круз и нејзиниот сопруг и колега Хавиер Бардем го чекаат своето второ дете.

Таа неоддамна снимаше една реклама, па човек кој присуствувал на снимањето изјавил дека таа е веќе во тертиот месец од бременоста.

Нивните блиски пријатели изјавиле дека немале во план да имаат толку брзо второ дете, но и двајцата се среќни заради тоа.

Пенелопе пред неполни две години го роди синчето Лео, за кого изјави дека внел неверојатна радост во нејзиниот живот.

Напиши коментар