Sweet Home

Перфектен црно- бел дом

Црно – белата комбинација е всушност досадна комбинација на бои, но доколку се употреби интересен мебел во комбинација со креативни декорации во тој случај добивате софистициран, иновативен и луксузен дом.

Црно – белата боја во домот дава неверојатен футуристички изглед. Футуристичкиот изглед за многумина е најтежок за изведување употребувајќи 2 бои, а истиот да не навлегува во кичот, но е неверојатно ефектен и примамлив.

Погледнете како е создадена перфектна комбинација од овие две бои.

Напиши коментар