Убавина

Перфектна шминка за зелени очи

Доколку сте една од девојките која може да се пофали со зелени очи имаме убав предлог за вас. Овој пат ви претставуваме шминка која најмногу одговара на зелените очи. Ова се сенките кои треба да ги користите за вашата боја на очи дојде до израз. Потребно е да имате кафена сенка во три нијанси, златна сенка, туш, маскара.

Погледнете како редоследно треба да го правите тоа, за на крајот да имате шминка која ќе изгледа како да ви ја нанел професионалец.

Напиши коментар