man fashion

Pharrell – многу бои и аксесоари

Големиот музичар Pharrell е модниот камелеон. Кога ќе ги погледнете фотографиите со него сигурно ќе се сложите со мене. Од него може да земете инспирација за вашиот изглед, тој е маж кој знае што сака.

Репер е за многу музички ѕвезди кога станува збор за модниот стил. Многу бои и аксесоари се неговото обележје. Секогаш на себе има марама, очила, капче…

Ова е стилот на Pharrell:

 

Напиши коментар