man fashion

Phillip Lim колекција чевли пролет/лето 2012

Ние со задоволство ви ја представуваме последната пролетна колекција чевли на Филип Лим за 2012 година. Чевлите се изработени со многу префинетост и стил и неверојатни дизајн детали.  Квалитетна изработка и материјали, ултра ексклузивни и модерни тоналитети.

Напиши коментар