man fashion

Пике и оваа година е заштитно лице на Манго

Шпанската фудбалерска ѕвезда, Пике и оваа година го снимаше модниот каталог за големиот шпански бренд Манго.

Во овој каталог ќе ги видете модерните парчиња облека за мажи кои се наменети за оваа есен – зима.

Пике се покажа како одличен модел пред објективот на фотографот Маријан Виванс.

Напиши коментар