man fashion

Pique ја претстави машката колекција на Манго за оваа сезона

Фидбалерот на Барселона, Gerard Pique е заштитно лице на Манго за машката колекција наменета за пролет-лето 2012.

Ви претставуваме дел од колекцијата во која може да се пронајде секој модерен маж кој го почитува класичниот и кежуал стилот.

 

Напиши коментар