Убавина

Плетенки во косата

Веќе е повеќе од очигледно дека плетенките се ин оваа сезона. Има многу видови на плетенки, многу начини на кои може да ги изведете. Ова е еден од начините. Плетенка како венче. Одлично одговара за дневните прошетки, за деловен изглед, па и за вечерните излегувања во комбинација со јака шминка и облека која одговара на пригодата.

Погледнете го ова видео и работата ќе ви се олесни:

Напиши коментар