ШоуБиз

По пример на светските ѕвезди… српските пејачки слепо го пратат трендот

Она што го прават познатите ѕвезди во Холивуд стана пример и за нашите соседи. Па сега има и неколку верзии на Ким Кардашијан, Коко… Колку тоа е во ред, и до каде ќе се оди со голотијата не се знае.

Каде и да се свртиме имаме по некој гол задник, разголени гради, се соблекоа и светски познатите пејачки и актерки кои до сега не се соблекле… Голотијата се повеќе зема замав, а што е најлошо од се е тоа што јавноста со нетрпение очекува нешто ново. Еве што објави една српска ѕвезда, Ивана Електра:

Напиши коментар