Sweet Home

Погледнете ја куќата од соништата…

Вилата е лоцирана на плажата „Vero“ на Флорида. Завршена е во 2001 година, а целиот проект траел 5 години.

Прекрасното здание „Palazzo di Mare“, се протега на 2.166 квадратни метри. Опремен со 6 спални соби, 9 бањи, 4 дневни соби, кино сала, теретана, канцеларија… Врвно обезбедување во вид на модернизиран надзор, како и специјално обезбедување, присутно 24 часа дневно.

Вилата поседува и 2 лифта, винарска визба со преку 2.900 шишиња, базен со гламурозно осветлување и дизајн, како и многу места за рајски одмор. Егзотичното опкружување, песочната плажа и убавината на океанот, навистина на сопственикот на вилата секој ден ќе му го направат прекрасен.

Доколку вилата сакате да ја наречете свој дом, цената изнесува 22,5 милиони американски долари. Вилата секако вреди многу повеќе, но падот во цените на пазарот на недвижности во САД, денес, повеќе од актуелен…

GLAMUROZNA VILA NA FLORIDI

GLAMUROZNA VILA NA FLORIDI

GLAMUROZNA VILA NA FLORIDI

GLAMUROZNA VILA NA FLORIDI

GLAMUROZNA VILA NA FLORIDI

GLAMUROZNA VILA NA FLORIDI

GLAMUROZNA VILA NA FLORIDI

GLAMUROZNA VILA NA FLORIDI

GLAMUROZNA VILA NA FLORIDI

GLAMUROZNA VILA NA FLORIDI

GLAMUROZNA VILA NA FLORIDI

GLAMUROZNA VILA NA FLORIDI

GLAMUROZNA VILA NA FLORIDI

GLAMUROZNA VILA NA FLORIDI

GLAMUROZNA VILA NA FLORIDI

GLAMUROZNA VILA NA FLORIDI

 

Напиши коментар