Комбинација од повеќе стилови, пренесени во комлептни изгледи. Спортски зимски јакни со крзно, спортски елеци, плетени џемпери, панталони во повеќе бои, карирани шалови. Штофени костуми во сиви и кафени нијанси, ткаени со карирани шари. Изборот е навистина голем и изобилува со прекрасни урбани комбинации.

 

Напиши коментар