ШоуБиз

Погледнете како изгледа Јелена Карлеуша без фотошоп, и дишете длабоко:)

Фотографиите кои вообичаено ги гледаме од Јелена Карлеуша не ни ја даваат вистинската слика за нејзиниот изглед. Она што таа ни го пласира во јавноста е изработено со многу фотошоп.

Меѓутоа, постојат и луѓе кои ни ја покажуваат вистинската слика, па оваа фотографија ќе ви ја покаже Јелена во вистинско светло. И тоа да нагласиме ова не е нејзиното природно издание, има куп шминка, но не е намонтирано на фотошоп.

Напиши коментар