ШоуБиз

Покажа и повеќе од што требаше – длабоко деколте и провидни хеланки

Челси Хејли се обидува на сите можни начини да го привлече вниманието на јавноста.

И овој пат кога е гардеробата во прашање таа претера. Се појави со премногу длабоко деколте, провидни хеланки под кои носи црвена танга. Ваквите девојки очајно сакаат да ги има во медиумите, па не е важно дали со тоа ќе се создаде негативен публицитет или не.

Важно е да ги има…

Напиши коментар