Убавина

Покажете ја вашата креативност преку ноктите

Лето е, затоа опуштете се и заборавете на темните бои. Екпериментурајте, мешајте бои, цртајте… покажете ја вашата креативност на ноктите. За да не лутате, ние ќе ви понудиме неколку предлози за тоа како може да изгледаат вашите нокти. Инспирацијата ја побаравме во градините, цртаните, цветовите, овошјето, морето, животните…

Напиши коментар