ШоуБиз

Пола Абдул скришно раскинала со дечкото!

Пола Абдул (49) тајно се разделила од својот дечко Џеф Братон уште во ноември, минатата година. Со Џеф била заедно година и пол, а го запознала за време на еден лет. Се досега, никој не знаел дека тие двајца повеќе не се заедно.

Иако, поранешната поп ѕвезда е позната како доста емоционална личност, овој пат не покажала никакви знаци на било каков проблем во приватниот живот, па дури ни додека била дел од жирито на „Американскиот идол“. Џеф прв излегол со изјава:

–          Бевме одлични заедно, но во овој период немавме време еден за друг. Сеуште сме блиски и секогаш ќе бидам благодарен за времето што го споделивме како двојка, – биле неговите зборови.

Напиши коментар