ШоуБиз

Полугола на црвениот тепих!

За доделувањето на 69-тите по ред награди „Златен глобус“ има да се зборува уште долго време, но верувам дека најмногу луѓе ќе ја коментираат оваа „дама“ која се осудила на журката по официјалното доделување на наградите да се појави полугола. Со тоа ги шокирала сите присутни, кои не знаеле на која страна да гледаат.

Оваа журка по доделувањето на наградите е секоја година традиционално организирана од списанието „In Style“.

Да се навратиме на девојката за која ви зборувам. Таа дефинитивно нема стил, а се работи за манекенката и дизајнерка Ерин Васон. Нејзината модна комбинација повеќе го откривала, отколку што го покривала нејзиното тело. Критичарите веќе ја осудија за најлошо облечена жена на настанот.

Проценете и сами:

Напиши коментар