Здраво тело

Помфрит за насмевка на лицето!

Научно е докажано дека една порција помфрит е доволна за да си го поправиме расположението. Тоа ќе не смири и ќе не направи среќни. Стручњаците сметаат дека помфритот смирува и го подобрува расположението подобро од било кој порок како што се цигарите и алкохолот, а освен тоа не е толку многу штетен за здравјето колку што се тие.

Истражувањето покажало дека луѓето се во подобро расположение, посмирени се само 20 минути по консумирањето на ова јадење.

Затоа, за подобро расположение не ви требаат наркотици или алкохол, пробајте со една порција помфрит.

Напиши коментар