man fashion

Последната колекција чевли од „The Generic“

Многу интересна колекција елегантни машки чевли кои можете да ги носите во текот на денот во опуштена варијанта но исто така и во вечерна поелегантна комбинација. Моделите се изработени од многу нежна, тенка кожа и на нога прилегаат феноменално. Преовладуваат бели и кремави нијанси, нежно чоколадни, пастелни и посмели бои како снежно бела, црвеникава, зелена и слично.

Напиши коментар