Мода

Последното од „Elie Tahari“ Resort 2012

Стил, елеганција и класа зрачи од секое парче на моделите од познатиот дизајнер кој ни ја претставува последната  Elie Tahari Resort 2012.

Жената според него е боженствена и соблазнителна во бела боја, циклама, окер, небесно сино…

 

 

Напиши коментар