ШоуБиз

Потврдено: Цеца ги намали силиконите во градите

Таа беше првата јавна личност од Србија која јавно кажа дека направила естетска корекција на своите гради. Цеца беше пример за многу девојки кои го направија истото.

Многу брзо по тоа Цеца го зголеми својот број на деколтето и стави уште поголеми силикони во градите. Тоа беше остро критикувано и осудувано, но Цеца сепак гордо ги носеше своите атрибути.

Но, дошло до големи здравствени потешкотии, па Цеца морала да ги намали силиконите. Да, точно е бев на операција заради здравствени проблеми кои ми беа предизвикани од големите силикони. Мојата операција немаше никаква врска со желудникот, или вените на нозете, како што пишуваа медиумите. Сега сум добро, изјавила Цеца.

Напиши коментар