man fashion

Позитивно со River Island оваа пролет

River Island е бренд кој создава колекции кои не принудуваат на слепо пратење на чуден тренд. Нивните колекции се толку лежерни и кул што ги одбирате и ги пратите со задоволство.

Колоритно и весело. Одберете некое парче и блеснете со позитивна енергија. Освен веселите и впечатливи бои, сината е онаа која се истакнува. Погледнете дел од нивната колекција.

Напиши коментар