Поминато време со своето дете е навистина непроценливо.

 Овие светски познати актерки секогаш се борат со времето за поминат што е можно повеќе време со своите деца.
 Во продолжение погледнете ги фотографиите од светски познатите глумици како уживаат во мигови со своите ќерки.

 

Напиши коментар