ШоуБиз

Познатите и нивните физички маани :)

Меган Фокс, Џулија Робертс, Ванеса Паради, Хали Бери… Сите пленат со својата неверојатна убавина и наизглед се совршени, но сепак, и тие се обични смртници, па последнователно на тоа, имаат и физички маани. Ништо не може да му избега на будното око на папараците, па дури ни овие мали несовршености кај речиси совршените дами.

Погледнете и вие, бидејќи досега можеби не ви паднале во око овие детаљи.

Дали знаевте дека Меган Фокс има многу краток палец? Погледнете малку подобро.

Парис Хилтон има очи со различна големина кои и тоа како се приметуваат на оваа слика. И не е само тоа, таа има т.н. „мрзеливо око“.

Лили Ален има трета брадавица.

Кејт Босфорт има едно сино и едно зелено око.

Ванеса Паради има неверојатно ретки, разделени заби.

Џулија Робертс е позната по својата огромна уста.

Хали Бери има разделени прсти на нозете и плус еден прст повеќе на десното стапало.

Напиши коментар