ШоуБиз

Познатите српски пејачи во нивните почетоци – ова ќе ве насмее со сигурност

Ова е една добра галерија која ќе ве насмее до солзи и ќе ви го разубави денот. Иако фотографиите се направени пред многу години, сепак вредат да се погледнат. Тука ги има Цеца, Ана Бекута, Лепа Брена, Драгана Мирковиќ и Јелена Карлеуша, кои на овие фотографии веројатно ни самите не би можеле да се препознаат. Погледнете ги:

Напиши коментар