man fashion

Познатите во фармерките на Диор

Денешната статија е посветена на фармерките на Диор и колку се тие популарни во светот на познатите. Видете кој се од светот на ѕвездите ги избрале токму нивните модели.  Сосема заслужено Диор го добива големото внимание кон своите модели.

 

 

Напиши коментар