Motherhood

Tатковска љубов – Познава ли граница ?

Велат дека мајчинската љубов не познава граница… но што е со границата на љубовта помеѓу таткото и детето. Дали  постои граница на татковската љубов и каде?  Знае ли за граница?

Погледнете и тогаш пробајте да дадете одговор!!!!

Таткото на ова двегодишно девојче и чита приказна за спиење… но на чуден начин, преку директна видео врска од своето работно место. Се е интересно додека не дојде моментот за прегратка. Ситуацијата станува неверојатно емотивна….

Погледнете!!!

Бонус татковска љубов…

Напиши коментар