man fashion

Prada очила за пролет/лето 2012

Оваа пролетно/летна колекција очила од Прада е дел од последната кампања за 2012 година. Колекцијата очила е дефинитивно инспирирана од стилот на 50-те години. Актерот Мајкл Пит е модел за фотосесијата која е посветена на златната доба во Холивуд и претставува серија од ретро портрети.

 

 

Напиши коментар