man fashion

Prada почна да разочарува!

Секогаш колекциите на овој врвен бренд ми биле мерило за она што ќе биде во тренд и актуелно, но кога ја погледнав машката колекција за наредната зима, накратко се разочарав. Дали модата се содава да биде навистина носена од некого или служи само за покажување? Овде очигледно станува збор за второто…

Напиши коментар