man fashion

Prada за пролет – лето 2012

Многу живописно изненадување од Прада за мажите ова лето! Навистина екстремно впечатлива колекција чевли кои во никој случај не можат да поминат незабележани. Ова лето е во знакот на шаренило од бои, а тоа одлично се гледа и во последната летна колекција машки чевли од врвниот бренд Прада.

Напиши коментар