Sweet Home

Практичен ѕиден елемент, кој се прилагодува на Вашите потреби

Дизајниран од страна на Jiyoung Seo, SAI Modular Wall Storage Unit, претставува уникатен одговор на прашањето за чување на нашите предмети на едно место. Освен лесната прегледност и достапност, овој елемент обезбедува интересни функции кои автоматски, создаваат ново катче во Вашиот дом…

Овој изум е составен од силиконски коцки, кои уште кога ќе ги допрете создаваат интересно чувство. Силиконските блокови можат да бидат распоредени на повеќе начини, во зависност од функцијата и начинот на кој што сакате да ги складирате Вашите предмети. Некои коцки дури ја менуваат и бојата, вршејќи функција на персонализирани копчиња, кои ги исполнуваат Вашите желби. Овој практичен ѕиден елемент е погоден за чување на книги, магазини, весници. Со секој допир, овие коцки обезбедуваат сигурност и уредност на Вашите предмети. Според имагинацијата, можете да го менувате нивниот распоред. Тоа може да се претвори во вистинска уметност, произведена од оваа „ магична кутија “ или во организирана платформа…

На овој начин, дизајнерот го опишува неверојатниот и оригинален изум…

Ќе се согласите дека вакво нешто е потребно во секој дом !!!

Напиши коментар