Убавина

Празнични маникир идеи

Мислиме дека веќе е време да почнеме да размислуваме за својот новогодишен стајлинг па затоа денес почнавме со подготовките. Ноктите се секако многу важен детал за целосната оценка па затоа избравме неколку празнични декорации кои се надеваме дека ќе ви се допаднат или пак ќе ви послужат како инспирација.

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар